Docent masteropleiding Toegepaste Psychologie

Ik ben docent psychologie aan de Masteropleiding Toegepaste Psychologie (Masterclass Klinische, Sociale, Cognitieve Psychologie, Persoonlijkheidspsychologie, Professioneel adviseren, Gedragsbeïnvloeding, Ontwikkelingspsychologie). Ik geef offline en online (Vitero Virtual Classroom) onderwijs. Ik ondersteun studenten sociale wetenschappen bij het doen van actie- en praktijkonderzoek in hun werkomgeving en bij het toepassen van methoden en statistiek.

Begeleiding en coaching

In mijn online-coaching en psychologische begeleiding (via professioneel en  AVG-veilig beeldbellen en als wandelcoach) richt ik mij op persoonlijke ontwikkeling, ondersteuning van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, veerkracht, gezonde productiviteit, motivatie, flow, betrokkenheid en bevlogenheid in het kader van de positieve psychologie en oplossingsgerichte therapie.

E-mail

maria.trepp at gmail.com

 tel. 070-7506286

Maak een afspraak voor (beeld-)telefonische kennismaking via maria.trepp at gmail.com

Kamer van Koophandel 27326010

Privacy Policy Trepp Training & Text