Stormschade: boom dwars over fietspad in Leiden

Ik vond het meevallen met de storm in Leiden.

Het was een dramatisch gezicht met een grote boom dwars over het fietspad Mariënpoelstraat …

[Ook zijn blijkbaar twee mannen overboord geslaan op zee.

Wie nog zin heeft in en artistieke visie op storm en zee kan hier kijken ]

 

stormschade leiden boom over fietspad Mariënpoelstraat foto Maria Trepp

Stormschade Leiden boom over fietspad Mariënpoelstraat foto Maria Trepp
klik 2 keer om te vergroten

 

stormschade leiden boom over fietspad Mariënpoelstraat   foto Maria Trepp

Stormschade Leiden boom over fietspad Mariënpoelstraat foto Maria Trepp
klik 2 keer om te vergroten

4 reacties op “Stormschade: boom dwars over fietspad in Leiden”

  1. Bij ons Lunterse kippenlijnstationnetje hangen een aantal grote takken levensgevaarlijk te bungelen, gelukkig brengt de trein mij uitsluitend waar ik niet moet zijn dus mogen anderen gevaar lopen.

  2. Ah, een verslag van onze razende reporter! Mooi! Ik ben niet verder geweest dan Albert Heijn vandaag. Gisteren nog 2 mensen in zee zien zwemmen, geen golfje te zien. Een paar uur later stak de storm op. De zeelui zijn overboord geslagen bij Terschelling. Het is daar zeer gevaarlijk. Ze hebben niet veel kans het er levend af te brengen. Groet!

    1. Het was gek, ik wilde voorzichtig zijn en niet onder de bomen lopen. Deed ik ook niet, maar om 16.00 was het veel rustiger, dus met de hond naar de Leidse Hout. Die boom was er net gevallen- blijkbaar pas toen het minder waaide! Griezelig, er fietsen daar zo veel kinderen naar scholen en sportvelden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *